Geen zin om het hele artikel hieronder te lezen? Je kan bij ListWise enquetes invullen tegen een vergoeding. Zodra je €10 aan saldo hebt gespaard kan je die laten uitkeren in de vorm van een Bol.com tegoed (van €10). Schrijf je in om direct te starten met de eerste enquêtes.

Bol.com is het grootste online warenhuis van Nederland met een enorme hoeveelheid en diversiteit aan producten. Iedereen bestelt wel eens een product bij Bol.com, dus een cadeaubon of cadeaukaart is altijd welkom. Zoek jij een manier om een cadeaubon of cadeaukaart te verdienen via het invullen van enquêtes? Dan ben je aan het juiste adres.

Wat is Bol.com tegoed?

Bol.com tegoed is een cadeaubon of cadeaukaart met een code die je kunt inwisselen voor een bepaald bedrag aan korting op je te bestellen product(en). Deze codes van de cadeaukaart(en) kun je ook per e-mail ontvangen in plaats van een ouderwetse tegoedkaart.

Bol.com cadeaukaart

Hoe kun je een Bol.com cadeaukaart verdienen?

De enige manier om een cadeaukaart van Bol.com te verdienen is door mee te doen aan online onderzoeken door het invullen van enquêtes, zoals via ListWise. Er zijn meerdere organisaties die geld of cadeaubonnen beloven voor het invullen van enquêtes, maar mensen worden helaas vaak tegengehouden door twijfel of de website wel betrouwbaar is. ListWise biedt deze garantie wél. ListWise is opgericht om bedrijven een kans te geven hun producten te optimaliseren door meningen van allerlei consumenten (volwassenen, studenten, tieners, etc.) te vragen door online enquêtes in te laten vullen. Met elke ingevulde enquête ben je dus een stukje dichter bij de cadeaukaart!

Hoe werkt ListWise?

ListWise werkt eigenlijk heel simpel. Om te beginnen schrijf je je in, dat kan hier: Inschrijven.

Als je dat hebt gedaan krijg je snel een e-mail met de eerste uitnodiging om een enquête in te vullen. Hiervoor krijg je een vergoeding die varieert tussen de €0,40 en €2,50. Deze bedragen spaar je op in je account en als je €10,- hebt bereikt kun je kiezen om het uit te laten betalen via iTunes, bol.com, Action tegoed in de vorm van een cadeaubon of cadeaukaart of een bankoverschrijving. Je kunt natuurlijk ook gewoon verder sparen en wachten met het uitbetalen van je tegoed. Om op deze manier geld te verdienen zijn er drie stappen die je moet volgen:

1. Schrijf je in
Door je in te schrijven bij ListWise krijg je toegang tot het online invullen van enquêtes. Elke keer wanneer er een nieuw onderzoek beschikbaar is ontvang je per e-mail een verzoek om mee te doen.

2. Vul enquêtes in
Door enquêtes in te vullen help je organisaties om hun producten te verbeteren. In ruil voor de informatie betalen deze organisaties geld. Invullen kan gewoon vanuit de luie stoel: via de computer, tablet of smartphone.

3. Word betaald
Voor elke afgeronde enquête krijg je een bepaald geldbedrag betaald. Wanneer je de €10 bereikt kan je dit laten uitbetalen door een bankoverschrijving of cadeaubonnen/cadeaukaarten van bijvoorbeeld Bol.com, iTunes en Action.

Schrijf je nu in!

Hoe kun je weten of een site betrouwbaar is?

Zoals al eerder gezegd, het is vaak onduidelijk of een website wel of niet betrouwbaar is. Er zijn meerdere punten waar je op kunt letten die je veel ellende kunnen besparen. Bijvoorbeeld:

  • Meerdere contactmogelijkheden
  • Sociale mediapagina’s
  • Keurmerken van organisaties waar het bedrijf mee samenwerkt
  • Online recensies (bijvoorbeeld Trustpilot)

Het is altijd fijn als je weet dat een bedrijf bereikbaar is als er problemen zijn. Dat kan via contactgegevens op de website, via e-mail of de sociale mediapagina’s van het bedrijf.
Mensen gaan meestal op zoek naar een online recensie om te weten te komen wat de ervaringen van andere mensen zijn met dit bedrijf. Door positieve recensies krijg je al meer zekerheid over de betrouwbaarheid van het bedrijf en vooral, of het bedrijf er daadwerkelijk voor zorgt dat jij geld kunt verdienen met het invullen van enquêtes.

Schrijf je direct in!

Begin meteen met het online invullen van enquêtes.

Inschrijven duurt maar een paar seconden. Zorg dat je geen geld mis loopt!