Bij ListWise kan je eenvoudig online enquetes invullen voor geld. Bedrijven betalen je in ruil voor jouw mening! Met de antwoorden die jij op de door hun gestelde vragenlijsten geeft kunnen zij hun producten en diensten verbeteren. ListWise biedt een platform waarop jij anoniem jouw mening kan geven op vraagstukken van verschillende ondernemingen en organisaties.

De voordelen van ListWise:

  • Anoniem enquetes invullen (mailadres wel noodzakelijk)
  • Meerdere manieren om uit te betalen
  • Makkelijk in te vullen via de computer, tablet of telefoon
  • Nederlands, betrouwbaar en sinds 2014 actief!

Bij ListWise kan je zelf bepalen hoeveel enquetes je per maand wilt ontvangen van 1 tot +/- 6 enquetes per maand. Je kan ook via de app (voor iPhones en Androids) kiezen om nog veel meer enquetes in te vullen. Heb je een keer geen zin om een enquete in te vullen dan ben je niets verplicht. Afhankelijk van de tijd die je kwijt bent om een enquete in te vullen krijg je een vergoeding. De vergoeding per ingevulde enquete bedraagt tussen de 20 cent en 3,50 euro. Afhankelijk van hoeveel enquetes je per maand in hebt gevuld kan je maandelijkse vergoeding oplopen tot een bedrag van boven de 20 euro.

Wil jij ook enquetes invullen voor geld? Dat is mogelijk als je je aanmeldt bij het panel van ListWise Nederland. Na inschrijving kan je als respondent gelijk enquetes invullen voor geld.

Waarom enquetes invullen voor geld?

De leden van het ListWise Nederland panel hebben verschillende redenen om mee te doen aan online onderzoek. Deze redenen lopen uiteen van een nuttige bijdrage willen leveren aan de maatschappij tot gewoon simpelweg geld bijverdienen. Onderstaand kan je een aantal redenen vinden waarom je mee zou willen doen aan online onderzoek. Daarnaast hebben we de redenen van verschillende panelleden gevraagd en voor je op een rij gezet. We horen natuurlijk graag waarom jij graag meedoet aan onderzoek!

Ervaring met enquetes invullen voor geld

Peter van H. (46) uit Oud Beijerland
“Soms erger ik me aan reclames van verschillende retailers. Schijnbaar hebben ze niet goed onderzocht wat de consument echt aanspreekt. Daarom deel ik graag via ListWise mijn mening met verschillende bedrijven. Zodat mijn waardevolle mening gehoord word door de bedrijven die om mijn mening vragen.”

Joost de B. (19) uit Amsterdam
“Naast mijn studie ga ik graag met vrienden op stap. De reden dat ik me heb ingeschreven bij ListWise is eenvoudig. Het invullen van de enquetes kost me weinig tijd en de euro’s die ik verdien daar kan ik weer een lekker biertje van kopen.”

Gerard de R. (54) uit Oosterhout
“Als marketing manager bij een technische groothandel weet ik hoe belangrijk de mening van de consument is. Op kantoor kunnen wij met ons team ontzettend gave acties bedenken. Echter de vraag is of de consument deze acties ook zo gaaf vindt. Daarom laten we altijd meerdere mensen van buitenaf op onze ideeën schieten. Dat geeft ons waardevolle informatie om vanuit verder te werken. Omdat ik weet hoe waardevol deze informatie is vul ik zelf graag ook enquêtes van andere bedrijven in via ListWise.”

Rosanne B. (38) uit Arnhem
“Als moeder van twee kinderen run ik het huishouden. Soms heb ik wat tijd over en vul ik wat enquêtes in die ik via ListWise ontvang. Het geld dat ik hiermee verdien gebruik ik om leuke speeltjes voor de kinderen te kopen.”

Direct enquêtes invullen voor geld

ListWise houdt van eenvoud, daarom hanteren wij een simpel stappenplan om geld te kunnen verdienen met het invullen van enquêtes. In drie eenvoudige stappen kun je je registreren en snel de eerste euro’s verdienen. Om snel aan de slag te gaan volg je het onderstaande stappenplan of vul je het inschrijfformulier hiernaast direct in. Na je inschrijving zal je spoedig de eerste uitnodigingen om een enquête in te vullen ontvangen.

Snel inschrijven bij ListWise

Inschrijven bij ListWise is geen rocket science! In slechts 3 eenvoudige beginnen met enquetes invullen voor geld.

1. Schrijf je in

Vul het formulier op de inschrijfpagina of hiernaast in en sta direct ingeschreven bij ListWise. Na je inschrijving ontvang je automatisch enquêtes  die je kunt invullen tegen een vergoeding. Uitnodigingen voor enquêtes zal je meerdere malen per maand ontvangen (frequentie is zelf in te stellen).

2. Enquetes invullen voor geld

Om daadwerkelijk geld te verdienen dien je de link te volgen in de uitnodigings e-mail. Als je ingaat op de uitnodiging die je per mail krijgt wordt je doorgestuurd naar de desbetreffende enquête. Door het beantwoorden van de vragen, help je grote bedrijven die graag jouw mening willen weten. Voor iedere vragenlijst die je volledig hebt ingevuld krijg je een bepaalde vergoeding. Deze vergoeding is vooraf bepaald voor elke enquête.

3. Verdiende geld uitbetalen

Voor iedere enquête die je invult zal je een vergoeding ontvangen. Bedrijven hechten namelijk waarde aan jouw mening. De verdienen bedragen worden automatisch aan je account toegevoegd. Bepaal zelf of je jouw tegoed wilt laten uitkeren in geld of waardebonnen.

Schrijf je hier in!

Vul hieronder snel je gegevens in om jezelf direct bij ListWise in te schrijven. Belangrijk is dat je het goede email adres invult! Op dit e-mailadres ontvang je namelijk niet alleen de bevestigings-email maar ook de uitnodigingen voor de vragenlijsten!