Ook op zoek naar een manier om een beetje geld bij te verdienen met een app, omdat je graag met je smartphone werkt? Dan kun je nu een app downloaden waarmee je geld kunt verdienen.

Geld verdienen met een app, welke dan?

Er zijn niet veel opties als je geld wilt verdienen met een app. Je hebt wel verschillende soorten, bijvoorbeeld gokspelletjes of enquêtes invullen voor geld. Gok apps zijn vaak niet betrouwbaar, omdat je gewoonweg niet weet met wie je te maken hebt.

Enquête apps zijn al veiliger, maar ook hier heb je vaak te maken met oplichters. Gelukkig biedt ListWise een app aan die met zekerheid betrouwbaar te noemen is, omdat de app gekoppeld is aan onze website. Als je je bij ons hebt ingeschreven kun je onze app downloaden. Die heet OpinionApp en is gratis te downloaden in de App Store voor iOS of in de Play Store voor Android. Deze app kun je koppelen aan het ListWise panel zodat je gemakkelijk via de app de enquêtes in kan vullen om geld te verdienen. Je ziet hier ook hoe hoog het bedrag is dat je hebt gespaard en of er nog enquêtes voor je open staan om in te vullen. Zie voor uitgebreide instructies deze pagina.

Mobiele enquetes invullen

 

Voordelen van geld verdienen met een app

Er zitten een aantal grote voordelen aan het gebruik van de app om enquetes in te vullen bij ListWise. De app heeft altijd het meest recente aanbod van enquetes die beschikbaar zijn om in te vullen. Dit zijn er veel meer dan de paar e-mails die je van ons ontvangt. Daarnaast kan je in de app door de beschikbare enquetes heen swipen om te kiezen voor de meest gunstige beloning voor de hoeveelheid tijd die je beschikbaar hebt!

Het gebruiken van de ListWise (OpinionApp) voor het verdienen van geld is dus ideaal als je even wat tijd over hebt en direct wilt starten met het invullen van de enquete. Daarnaast zijn de enquetes in de app altijd goed geschikt voor mobiele apparaten.

 

verdienen met een app

Hoe werkt ListWise?

Enquêtes invullen is heel gemakkelijk en duurt meestal niet zo lang. Om te beginnen schrijf je je in, dat kan hier: http://www.listwise.nl/inschrijven/. Als je dat hebt gedaan krijg je al snel een e-mail met de eerste uitnodiging om een enquête in te vullen. Hiervoor krijg je een vergoeding die varieert tussen de €0,40 en €2,50. Deze bedragen spaar je op in je account en als je €10,- hebt bereikt kun je kiezen om het uit te laten betalen via cadeaukaarten (bijvoorbeeld bol.com, iTunes of Action) of een bankoverschrijving, maar je kunt natuurlijk ook verder sparen. Deze drie stappen moet je volgen om geld te verdienen met het invullen van enquêtes:

  1. Schrijf je in
    Door je in te schrijven bij ListWise krijg je toegang tot het online invullen van enquêtes voor geld. Iedere keer dat er een nieuw marktonderzoek beschikbaar is ontvang je per e-mail een verzoek om mee te doen.
  2. Vul enquêtes in
    Door enquêtes in te vullen help je organisaties om hun producten te verbeteren. In ruil voor de informatie betalen deze organisaties geld. Invullen kan gewoon vanuit je luie stoel op de smartphone, computer of tablet.
  3. Word betaald
    Voor elke afgeronde enquête krijg je een bepaald geldbedrag betaald. Wanneer je de €10 bereikt kan je dit laten uitbetalen in geld of cadeaubonnen/cadeaukaarten van bijvoorbeeld bol.com, iTunes of Action. Schrijf je nu direct in!