Geld verdienen met enquêtes invullen, dat is mogelijk als je je aanmeldt bij het panel van ListWise Nederland. Na inschrijving kan je als respondenten geld verdienen met het invullen van enquêtes. Zie het als een extra zakcentje! Benieuwd hoe je geld kan verdienen met het invullen van enquêtes? Lees dan snel verder.

Geld verdienen met enquêtes invullen

ListWise houdt van eenvoud, daarom hanteren wij een simpel stappenplan om geld te kunnen verdienen met het invullen van enquêtes. In drie eenvoudige stappen kun je je registreren en snel de eerste euro’s verdienen. Om snel aan de slag te gaan volg je het onderstaande stappenplan of vul je het inschrijfformulier hiernaast direct in. Na je inschrijving zal je spoedig de eerste uitnodigingen om een enquête in te vullen ontvangen.

Snel inschrijven bij ListWise

Inschrijven bij ListWise is geen rocket science! In slechts 3 eenvoudige stappen verdien je geld met het invullen van enquêtes.

1. Schrijf je in

Vul het formulier op de inschrijfpagina of hiernaast in en sta direct ingeschreven bij ListWise. Na je inschrijving ontvang je automatisch enquêtes  die je kunt invullen tegen een vergoeding. Uitnodigingen voor enquêtes zal je meerdere malen per maand ontvangen.

2. Geld verdienen met enquêtes invullen

Om echt geld te gaan verdienen moet je op de link klikken in de uitnodigings e-mail. Als je ingaat op de uitnodiging die je per mail krijgt wordt je doorgestuurd naar de desbetreffende enquête. Door het beantwoorden van de vragen, help je grote bedrijven die graag jouw mening willen weten. Voor iedere vragenlijst die je volledig hebt ingevuld krijg je een bepaalde vergoeding. Deze vergoeding is vooraf bepaald voor elke enquête.

3. Verdiende geld uitbetalen

Voor iedere enquête die je invult zal je een vergoeding ontvangen. Bedrijven hechten namelijk waarde aan jouw mening. De verdiende bedragen worden automatisch aan je account toegevoegd. Bepaal zelf of je jouw tegoed wilt laten uitkeren in geld of cadeaubonnen.

Schrijf je hier in!

Vul hieronder snel je gegevens in om jezelf direct bij ListWise in te schrijven. Belangrijk is dat je het goede email adres invult! Op dit e-mailadres ontvang je namelijk niet alleen de bevestigings-email maar ook de uitnodigingen voor de vragenlijsten!