Door de intelligente lock-down zijn veel mensen aan huis gebonden. Je werkt vanuit huis, je spendeert je vrije tijd thuis en je gaat uit verveling soms dingen doen die je normaal nooit zou doen. Echter, biedt de Corona crisis ook ruimte voor meer creativiteit en andere manieren om geld vanuit huis te verdienen, bijvoorbeeld online. Zo kan je bijvoorbeeld geld verdienen met enquêtes invullen of door het opzetten van een eigen website. ListWise Nederland sprak met een aantal Nederlanders over hoe zij de tijd gedurende hun Corona week besteden.

Anneke blogt en vult enquêtes in voor geld naast haar gewone werk

Geld verdienen met enquêtesDoor veel te bloggen gaan de zoekresultaten van haar blog langzaam omhoog. Hierdoor kan Anneke meer geld verdienen met haar blog. Daarnaast vult ze regelmatig via ListWise enquêtes voor geld in. Geld verdienen met enquêtes geeft haar het idee dat ze met diverse bedrijven kan meedenken over bepaalde onderwerpen. Ze kan daarnaast met het invullen van enquêtes wat extra bijverdienen. Alhoewel het slechts 10 a 20 euro per maand is, zijn deze verdiensten toch mooi meegenomen.

Patrick probeert geld te verdienen met aandelen

Door de Coronacrisis zijn de aandelenmarkten heftig in beweging. Als je met wat geld op de aandelenmarkt kan spelen, kan je hier geld mee verdienen. Echter, kan je natuurlijk ook geld verliezen. Door zich goed in te lezen in diverse bedrijven, sectoren en nieuwsberichten maakt hij weloverwogen keuzes om zijn geld in een bedrijf te investeren door een aandeel te kopen. Daarnaast vult hij enquêtes voor geld in, gerelateerd aan bedrijven die onderzoek doen naar nieuwe producten. Deze enquêtes geven hem inzicht in waar grote bedrijven potentieel mee op de markt gaan komen.

Wil speelt liever Netflix uit

Als een echte Netflix liefhebber kijkt hij de ene serie na de andere. De TV draait tijdens de Corona crisis overuren. Naast het verslinden van de diverse series en films, geeft Wil ook zijn mening. Netflix laat namelijk via diverse marktonderzoek partijen enquêtes invullen voor geld om zo inspiratie op te doen voor nieuwe series, films en producten die ze op de markt kunnen brengen.

Overige bezigheden om de tijd tijdens de Corona crisis te doden

Onderzoek heeft uitgewezen dat veel mensen gewicht aankomen als ze langere tijd in lock-down zitten. Een van de belangrijkste bezigheden waar je mee aan de slag kan is beweging: blijf bewegen binnenshuis of in de tuin. Probeer dagelijks ten minste 10.000 stappen te zetten.

Een belangrijke conclusie uit een recent onderzoek is dat ook voedsel tijdens de Corona crisis uitermate belangrijk is. Blijf gezond eten en snoep niet de gehele dag door. De kilo’s die er nu aankomen gaan er door het mindere sporten ook moeilijker af. Denk dus na voordat je die extra stroopwafel pakt.

Geld verdienen met enquêtes website ListWise heeft onlangs een onderzoek uitgevoerd waaruit blijkt dat veel Nederlanders ook graag klussen tijdens de Corona crisis. Denk hierbij aan klussen zoals het opknappen van de tuin, het schilderen van een muurtje of ander achterstallig onderhoud verrichten aan de woning.

Al met al: er is genoeg te doen tijdens deze Corona Crisis.