Geld verdienen met enquêtes, ListWise Nederland biedt je de mogelijkheid via haar online panel. Als respondent kun je geld verdienen met enquêtes invullen via het panel van ListWise Nederland. Hoewel we je geen gouden bergen beloven valt er bij ons toch een leuk zakcentje te verdienen met het invullen van enquêtes. Hoe werkt dat dan?

Geld verdienen met enquêtes

Om geld te kunnen verdienen met het invullen van enquêtes, dient u zich bij ons te registreren. In drie stappen kun je je bij ons simpel registreren en snel de eerste euro’s verdienen. Volg het onderstaande eenvoudige stappenplan of vul het inschrijfformulier hiernaast direct in en ontvang spoedig de eerste uitnodigingen om een enquête in te vullen.

Ervaringen

Reinier en Bernice hebben ervaring met enquetes invullen voor geld. Ze mailden ListWise het volgende: “Wekelijks vullen we de voor ons geselecteerde enquetes in. Hiermee verdienen we een leuk zakcentje waar we +/- 2 keer per jaar gezellig van uit eten kunnen. Daarnaast is het leuk om bij te dragen aan de ontwikkeling van verschillende producten / merken. We raden een ieder aan om zich in te schrijven en op deze manier gemakkelijk online geld te verdienen.”

diner

Simpel inschrijven bij ListWise

Inschrijven bij ListWise is heel gemakkelijk! In slechts 3 stappen kan je beginnen met geld verdienen met enquêtes.

1. Schrijf je in

Vul het formulier op de inschrijfpagina of hiernaast in en sta direct ingeschreven bij ListWise. Na je inschrijving zal je automatisch enquêtes ontvangen die je kunt invullen tegen een vergoeding. Meerdere malen per maand zal je een uitnodiging ontvangen om een enquêtes in te vullen.

2. Geld verdienen met enquêtes invullen

Als je ingaat op de uitnodiging die je per mail krijgt zal je worden doorgestuurd naar de enquête. Beantwoord de vragen van grote bedrijven die graag jouw mening willen weten zorgvuldig. Voor elke vragenlijst die je afrond krijg je een bepaalde vergoeding. Deze vergoeding staat vast per ingevulde enquête.

3. Verdiende geld uitbetalen

Heb je een enquête ingevuld dan staat daar een vergoeding tegenover. De bedrijven die de vragenlijsten uitzetten betalen namelijk een bedrag per afgeronde vragenlijst. Deze bedragen worden automatisch bijgeschreven op je account en kan je laten uitkeren in geld of waardebonnen.

Schrijf je nu in!

Vul hieronder je gegevens in om jezelf direct bij ListWise in te schrijven. Let op dat je het goede email adres invult! Je ontvangt op het ingevulde email adres een bevestigings-email maar ook de uitnodigingen voor de vragenlijsten!