Schrijf je direct in!

Begin meteen met het online invullen van enquêtes.

Inschrijven duurt maar een paar seconden. Zorg dat je geen geld mis loopt!

Geld verdienen met het invullen van enquêtes is bij ListWise erg eenvoudig. ListWise streeft er naar om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Om deze reden hanteren wij slechts drie simpele stappen:

  1. Inschrijven in het panel
  2. Geld verdienen met het invullen van enquêtes online
  3. Uitbetaling

Inschrijven

Simpele inschrijfprocedure

Het inschrijven doe je in slechts 2 hele simpele stappen. Je begint met het formulier op de inschrijfpagina volledig in te vullen. Daarna bevestig je de inschrijving direct door de instructies in de bevestigingsmail op te volgen.

Online geld verdienen

Invullen van enquêtes om geld te verdienen

Als de inschrijving compleet is, begint u al snel met geld verdienen. ListWise heeft veel verschillende vragenlijsten beschikbaar die voor u klaar staan. Als er een enquête beschikbaar is ontvangt u daarvan een e-mail. Door op de link te klikken kunt u beginnen met het invullen van enquêtes. Nadat u de enquête heeft ingevuld, wordt de vergoeding automatisch op uw account bijgeschreven. Dit kan variëren van €0,40 en €2,50.

Tegoed uitkeren

Jouw tegoed omzetten in keiharde euro’s of een tegoedbon

Genoeg verdiend? Laat snel je tegoed uitbetalen! Als je genoeg enquêtes hebt ingevuld, kan je een uitbetaling aanvragen vanuit je account. Dit kan al vanaf een gespaard bedrag van €10,-. U kunt zelf de methode van uitbetalen kiezen. Het is mogelijk door middel van Paypal, cash (op uw bankrekening) of in een tegoedbon van Bol.com of iTunes.

 

geld verdienen met het invullen van enquêtes bij ListWise