Zoek jij ook al een tijdje naar goede (bruikbare) ideeën om geld te verdienen op internet? Wij zullen je een paar ideeën geven zodat jij snel kunt beginnen met geld verdienen op internet.

Wat kun je zoal doen?

 • Thuiswerk
 • Online enquêtes invullen
 • Verkopen op Marktplaats of eBay
 • YouTube

Thuiswerk

Er zijn verschillende soorten thuiswerk, bijvoorbeeld inpakwerk, telefonisch werk, administratief werk en producten testen. Hoe vind je een betrouwbare thuiswerk website? Betaal niet om aan de slag te kunnen met thuiswerk. Je krijgt dan meestal alleen een mooi in elkaar gezet E-book met een hoop onzin. Er zijn genoeg websites waar je niet hoeft te betalen. Als je een aanbieder hebt gevonden, zoek hem dan op Google. Zo kun je recensies lezen van mensen die al eerder in contact zijn gekomen met dit thuiswerkplatform. Er is veel oplichting in deze sector dus zorg dat je echt met een betrouwbaar platform te maken hebt.

Online enquêtes invullen

Geld verdienen met het invullen van enquêtes is gemakkelijk en duurt meestal niet zo lang. Er zijn verschillende organisaties die dit accommoderen. Eén daarvan is ListWise. Hoe werkt het? Om te beginnen schrijf je je in, dat kan hier: http://www.listwise.nl/inschrijven/. Als je dat hebt gedaan krijg je snel een e-mail met de eerste uitnodiging om een enquête in te vullen. Hiervoor krijg je een vergoeding die varieert tussen de €0,40 en €2,50. Deze bedragen spaar je op in je account en als je €10,- hebt bereikt kun je kiezen om het geldbedrag uit te laten betalen via cadeaukaarten/cadeaubonnen (van bijvoorbeeld bol.com, iTunes of Action) of een bankoverschrijving, maar je kunt natuurlijk ook verder sparen. Om geld te verdienen met het invullen van enquêtes is het goed om deze drie stappen te volgen:

 1. Schrijf je in
  Door je in te schrijven bij ListWise krijg je toegang tot het online invullen van enquêtes. Elke keer wanneer er een nieuw marktonderzoek beschikbaar is ontvang je per e-mail een verzoek om mee te doen.
 2. Vul enquêtes in
  Door enquêtes in te vullen help je organisaties om hun producten te verbeteren. In ruil voor de informatie betalen deze organisaties een geldbedrag. Invullen kan gewoon vanuit je luie stoel op de smartphone, computer of tablet. Makkelijk geld verdienen dus!
 3. Word betaald
  Voor elke afgeronde enquête krijg je een bepaald bedrag betaald. Wanneer je de €10 bereikt kan je dit laten uitbetalen in geld of cadeaukaarten/cadeaubonnen.

Schrijf je nu in! 

Verkopen op Marktplaats en eBay

Een andere mogelijkheid is dingen te verkopen op Marktplaats of eBay. Maar dan moet je wel iets hebben om te kunnen verkopen. Bijvoorbeeld spullen de je niet meer gebruikt of kleren die je niet meer draagt. Dit is ook een goede manier om PayPal tegoed te verdienen. Lees er hier meer over.

YouTube

Iedereen kent dit platform waarschijnlijk wel, maar niet iedereen weet dat je hier geld mee kunt verdienen. Dit doe je door gewoon te beginnen met filmen en je filmpjes erop te zetten. Je zet je account om naar commercieel en YouTube zet automatisch reclames op je video’s. Per 1000 views kun je tussen de €0,20 en €5,- verdienen. Je verdient dus echt pas lekker als je video’s populair zijn en dit kan even duren, maar als je geduld hebt en gewoon blijft doorgaan met video’s maken en ze te promoten op social media, komt het vanzelf.