Makkelijk geld verdienen, dat wil toch iedereen?

Maar hoe dan? Bij ons als ListWise kan je makkelijk geld verdienen door vanuit huis, het openbaar vervoer of op je werk enquêtes invullen voor geld. Is dat dan wel betrouwbaar vragen sommige van onze bezoekers zich af? Het antwoord hierop is ja! ListWise is namelijk al sinds 2014 actief op dit gebied en biedt iedere dag duizenden betaalde enquêtes aan in 7 Europese landen.

Een interview met iemand die geld thuis verdient via ListWise

Wij vroegen een van onze trouwe respondenten om iets over haarzelf en ListWise Nederland te vertellen. We hopen dat je er iets aan hebt en dat we je snel in ons panel mogen verwelkomen!

makkelijk geld verdienen

Wie ben je?

Ik ben Carla, ben 29 jaar en ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Een zoon van 2 en een dochter van 5 maanden oud.

Hoe ben je bij ListWise Nederland terecht gekomen?

Ik zocht op google naar sites waar ik enquêtes kon invullen. Niet alle die ik vond waren betrouwbaar. Al snel kwam ik er achter dat ListWise dat wel is.

Waarom vul je enquêtes in voor geld?

Na de geboorte van mijn zoon kon ik niet meer aan het werk en daarom zocht ik naar een alternatief om vanuit huis geld te gaan verdienen. Thuiswerk kon ik niet vinden en daarom zocht ik naar betrouwbare sites waar ik voor geld enquêtes kon invullen. Om zo toch een zakcentje te verdienen.

Wat voor enquêtes passeren o.a. de revue en is het moeilijk om de enquêtes in te vullen?

De enquêtes zijn erg veelzijdig. Sommige zijn kort, soms wat lang(dradig). Maar door bepaalde onderwerpen word je aan het denken gezet en ga je daarna op andere dingen letten. Dat is het mooie ervan! Sommige bedrijven willen weten waar je klant van bent en anderen willen je mening weten over een bepaald onderwerp.

Spreken de onderwerpen van de diverse enquêtes je aan? Zo ja, wat spreekt je aan?

De meeste enquêtes wel. Ik vind bijvoorbeeld enquêtes over de boodschappen interessant, dan zijn er vragen over welke pastasaus ik gebruik. Zo kom je er achter welke merken er nog meer zijn. Het kan ook over een mobiele- of televisie aanbieder gaan. Ik vind het leuk als mijn mening wordt gevraagd en als ik meer achtergrond informatie krijg van een bepaald bedrijf. Zodat ik weet dat ze wel iets hebben aan mijn mening.

Hoe gaat de uitbetaling bij ListWise Nederland in zijn werk?

Als ik 10 euro bij elkaar heb gespaard, dan kan ik aangeven dat ik het uit wil betalen. Het kan alleen als je 10 euro hebt en dat is de enige optie. Je kan niet verder sparen totdat je bijvoorbeeld 20 euro uitbetaald krijgt. Fijn, want op deze manier krijg je geregeld 10 euro op de bankrekening gestort. ListWise Nederland springt op een veilige manier met deze gegevens om.

Reactie vanuit ListWise Nederland: Wist je dat we in Nederland ook uitbetaling in Bol.com bonnen? Het is overigens wel mogelijk om door te sparen tot 20 euro met het invullen van enquêtes. Echter, betalen wij uit per 10 euro.

Hoe is het contact met de customer support van ListWise Nederland bij evt. problemen?

Reacties via de mail gaan altijd snel. Het is een keer voorgekomen dat het uitbetalen wat langer duurde. Toen stuurde ik een mail en kreeg ik vrij snel reactie en werd daarna direct het geld overgemaakt. Ik ben er erg positief over :).

Wat zou je tegen anderen over ListWise Nederland zeggen?

Geld verdienen met enquetes invullen - MobielHet is een betrouwbare site waar je echt geld mee kunt verdienen! Via de mail krijg je een uitnodiging om een enquête in te vullen, daarnaast is er ook een app (iPhone en/of Android). Vul je via de app in, dan gaat het sparen sneller, want via de app zijn er regelmatig enquêtes en via de mail is dat in sommige weken minder. Helaas komt het regelmatig voor dat na een aantal vragen je toch niet in aanmerking komt voor de enquête. Dat is een nadeel, maar daar kan niemand denk ik wat aan doen.

Reactie vanuit ListWise Nederland: Via onze app die te downloaden is in de Google Play Store voor Android of in de App Store voor iPhone krijgen respondenten sneller een uitnodiging. Dit komt omdat we de mailtjes niet de gehele dag door sturen maar de enquêtes in de app wel naar de respondent pushen. Download dus de app als je zo snel en zo veel mogelijk enquêtes wilt invullen!

Makkelijk geld verdienen dus bij ListWise

Geld bijverdienen doet Carla dus eenvoudig en gemakkelijk via ons panel. Heb jij vragen over online geld verdienen via ListWise Nederland? Neem dan contact met ons op? Zo niet, dan kan je je hier rechts direct inschrijven!

Schrijf je hier in!

Vul hieronder snel je gegevens in om jezelf direct bij ListWise in te schrijven. Belangrijk is dat je het goede email adres invult! Op dit e-mailadres ontvang je namelijk niet alleen de bevestigings-email maar ook de uitnodigingen voor de vragenlijsten!