Online PayPal geld verdienen is nog nooit zo makkelijk geweest! Hier lees je drie manieren waarop je dit (makkelijk) kunt doen!

Wat is Paypal?

PayPal is een online betaalsysteem, net zoiets als iDeal, maar bij PayPal kan je een rekening openen en betalingen ontvangen van andere rekeninghouders. Het saldo kan overschreven worden naar je bankrekening, of gebruikt worden voor online betalingen bij verschillende webshops. PayPal wordt internationaal gebruikt, waardoor het makkelijk is om geld te ontvangen van mensen of bedrijven van over de hele wereld.

Er zijn verschillende manieren om online PayPal geld verdienen, bijvoorbeeld:

Online Paypal geld verdienen

Verkopen op marktplaats en eBay

Eén van de meest voor de hand liggende manieren om PayPal geld te verdienen is door te verkopen op Marktplaats en eBay. PayPal is namelijk ooit opgericht door eBay en wordt tegenwoordig ook gebruikt op Marktplaats om op een veilige manier geld over te maken. Marktplaats is in de tussentijd namelijk ook een onderdeel geworden van eBay. PayPal is een populaire manier van online betalen, omdat er geen financiële gegevens te zien zijn. PayPal maakt gebruik van e-mailadressen om geld over te maken.

Als webmaster advertenties plaatsen

Een webmaster is iemand die binnen een bedrijf of organisatie verantwoordelijk is voor de ontwikkeling en het onderhoud van een website. Er zijn veel (vooral Amerikaanse) bedrijven die webmasters betalen voor het plaatsen van een advertentie. De webmaster krijgt dan een vergoeding per klik, per impressie, per lead of sale. Deze bedrijven betalen meestal ook uit in PayPal, maar het kan ook via een reguliere IBAN-overschrijving (met een BIC-code).
Natuurlijk is het wel noodzakelijk dat je in het bezit bent van een website om deze methode te gebruiken. Daarom is bovenstaande niet voor iedereen van toepassing.

Online enquêtes invullen

Online PayPal geld verdienen kun je ook doen met een methode die wel geschikt is voor iedereen: het invullen van online enquêtes. Onder andere ListWise faciliteert het invullen van enquêtes door respondenten. Hoe werkt het?

Na inschrijving krijg je snel een e-mail met de eerste uitnodiging om een onderzoek in te vullen. Hiervoor krijg je een vergoeding die varieert tussen de €0,40 en €2,50. Deze bedragen spaar je op in je account en als je €10,- hebt bereikt kun je kiezen om je tegoed uit te laten betalen via cadeaukaarten/cadeaubonnen of een bankoverschrijving, maar je kunt natuurlijk ook verder sparen. Er zijn drie simpele stappen:

  1. Schrijf je in
    Door je in te schrijven bij ListWise krijg je toegang tot het online invullen van enquêtes. Elke keer wanneer er een nieuwe enquête beschikbaar is ontvang je per e-mail een verzoek om mee te doen.
  2. Vul enquêtes in
    Door enquêtes in te vullen help je organisaties om hun producten te verbeteren. In ruil voor de informatie betalen deze organisaties een leuk zakcentje. Invullen kan gewoon vanuit je luie stoel, op de telefoon, computer of tablet.
  3. Word betaald
    Voor elke afgeronde enquête krijg je een bepaald bedrag betaald. Wanneer je de €10 bereikt kan je dit bedrag laten uitbetalen in geld of cadeaubonnen/cadeaukaarten.

Schrijf je nu direct in! 

Schrijf je hier in!

Vul hieronder snel je gegevens in om jezelf direct bij ListWise in te schrijven. Belangrijk is dat je het goede email adres invult! Op dit e-mailadres ontvang je namelijk niet alleen de bevestigings-email maar ook de uitnodigingen voor de vragenlijsten!