Vaak geen geld op je iTunes account en graag dat ene album willen kopen, maar te lui om naar het winkelcentrum te gaan om een iTuneskaart te kopen? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Je kunt namelijk online je iTunes tegoed verdienen. Op deze pagina krijg je meer informatie hierover.

Eigenlijk is de nummer één manier om iTunes tegoed te verdienen, door online enquêtes in te vullen. Er zijn verschillende organisaties die dit faciliteren, maar vaak is het niet gelijk duidelijk of deze organisaties betrouwbaar zijn.

Wat is iTunes tegoed?

Je kunt iTunes tegoed kopen in verschillende winkels. Het bedrag dat je hebt gekocht kun je inwisselen op je iTunes account, daarmee kun je alles wat iTunes te bieden heeft kopen. Zoals bijvoorbeeld muziek, films of (luister)boeken.

Hoe gaat het verdienen met enquêtes in zijn werk?

  1. Je begint met je in te schrijven bij een panel dat enquêtes aanbiedt, bijvoorbeeld ListWise. Als je je hebt ingeschreven krijg je al snel je eerste e-mail met een uitnodiging om je eerste enquête in te vullen. Als je een enquête hebt afgerond komt er een vergoeding op je account te staan. Dit kan variëren van 0,40 euro tot 2,50 euro. Het bedrag dat je hebt gespaard kun je laten uitbetalen op verschillende manieren, waaronder via iTunes tegoed. Als dit proces nog wat onduidelijk is voor je, bekijk dan deze video’s op het YouTube account van ListWise om te beginnen met het invullen van enquêtes voor iTunes tegoed.
    1. Hoe werkt het invullen van online enquetes
    2. Enquetes invullen voor geld – Uitleg

Hoe kun je weten of een site betrouwbaar is?

Zoals al vermeldt, is het soms niet gelijk duidelijk of een organisatie betrouwbaar is. Er zijn meerdere punten waar je op kunt letten die je veel ellende kunnen besparen. Bijvoorbeeld,

  • Meerdere contactmogelijkheden. ListWise gebruikt FaceBook messenger als contact platform. Dit zodat onze respondenten hiervoor geen specifiek support account hoven aan te maken.
  • Sociale mediapagina’s
  • Keurmerken van organisaties waar het bedrijf mee samenwerkt
  • Online recensies

Het is altijd fijn als je weet dat een bedrijf bereikbaar is als er problemen zijn. Dat kan via contactgegevens op de website, zoals e-mail, of de sociale mediapagina’s van het bedrijf.